Skip to main content
vdw header

Over ons

Voor ondernemer en particulier

Wij werken graag voor bedrijven en voor particuliere cliënten. Of u nu op het punt staat om ondernemer te worden of u heeft al jaren lang een bedrijf, u kunt ons inschakelen voor de verzorging van uw gehele administratieve traject. Van basis-boekhouding tot het opstellen van de jaarrekening toe. Maar ook voor alle etappes daartussen.

 
Persoonlijke service

Het prettige van een kleinschalig administratiekantoor als het onze is dat wij u een persoonlijke service kunnen garanderen. Met directe en korte communicatielijnen. Deskundig, betrouwbaar en resultaatgericht! Alert inspelend op actuele ontwikkelingen en uitsluitend gericht op uw huidige en toekomstige financiële belangen.

 

Iedereen is van harte welkom!

Na het doorlezen van deze website is uw beste volgende stap een vrijblijvend en oriënterend gesprek. Daarin kunnen we u uitvoerig informeren over de voordelen die ons kantoor u te bieden heeft. Dan bent u er bovendien zeker van dat uw administratieve zaken optimaal behartigd worden en renderende resultaten opleveren. We nodigen u graag uit.

Neem contact op voor een GRATIS kennismakingsgesprek.

Van der Weerd is..

  • uw partner voor administratie
  • uw partner voor (bedrijfs)advies
  • deskundig, betrouwbaar en resultaatgericht
  • voor iedereen!

Contact opnemen

Vul uw naam in.
Vul uw e-mailadres in.
Vul uw telefoonnummer in.